Sastanak radne grupa sa Ministrom Đokićem


23.01.2023.


Dana 23.01.2023. godine u Banja Luci Načelnik opštine Jezero Snežana Ružičić i predstavnici svih političkih partija zastupljenih u lokalnoj politici SO Jezero, Predsjednik Skupštine opštine Dragana Karaga, potpredsjednik Skupštine opštine Ševal Ribić, i odbornici Milan Kutanjac, Kenan Omić i Ilija Kačar. Razgovarali su sa ​Ministrom energetike i rudarstva Republike Srpske Petrom Đokićem.

Ministar je upoznao predstavnike opštine Jezero o svim zakonskim radnjama na temu geoloških istraživanja na području Jezera, Mrkonjić Grada i Šipova i da je nadležno ministarstvo u toku sa svim dosadašnjim aktivnostima na ovu temu.

Svi predstavnici opštine Jezero su iznijeli stavove i zapažanje sa terena. Sastanak je bio obastrana razmjena svih relevantnih informacija.

Svi stanovnici mogu od gospodina Esada Salčina pomoćnika ministra Ministarstva energetike i rudarstva RS upitom na e-mail: e.salcin@mier.vladars.net zatražiti uvid u projekte i izvještaje geoloških istraživanja na području opštine Jezero, što je radna grupa i izvršila na sastanku.

Sve informacije možete posjetiti sajt Ministarstva energetike i rudarstva RS

https://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mper/Pages/Default.aspx