Radni sastanak Komisije za raspisivanje Javnog konkursa za izradu idejnog rješenja simbola opštine Jezero i sprovođenje ostalih aktivnosti vezanih za izmjenu simbola opštine Jezero


27.11.2020.

Dana, 27.11.2020. godine, sa početkom u 11 časova u zgradi Opštine Jezero, Komisija za raspisivanje Javnog konkursa za izradu idejnog rješenja simbola opštine Jezero i sprovođenje ostalih aktivnosti vezanih za izmjenu simbola opštine Jezero je održala radni sastanak tokom kojeg je izvršen pregled, procjena i bodovanje pristiglih radova.

Tom prilikom, od ukupno prispjelih devet radova, u najuži izbor su ušla četiri rada (idejna rješenja grba i zastave opštine Jezero), dok je preostalih pet odbačeno zbog nepotpunosti dostavljenih radova. Šifre radova koji su ušli u najuži izbor su: „081196“, „Herold I“,  „Herold II, „Herold III“.

Na sljedećem linku: https://www.facebook.com/opstina.jezero.37/posts/753686442157620 ,se nalaze prikazi radova koji su ušli u najuži izbor, te Vas molimo da klikom na link izvršite glasanje za najprihvatljiviji rad, a sve to u roku od 7 dana od dana objave.