PRIJEM ZA NAJUSPJEŠNIJE TAKMIČARE JU - JITSU KLUBA "VUKOVI" JEZERO


08.07.2024.


PRIJEM ZA NAJUSPJEŠNIJE TAKMIČARE JEZERA  KOJI SU OSVOJILI 13 MEDALjA NA REPUBLIČKOM TAKMIČENjU

U ponedjeljak, 08.07.2024.godine, upriličena je prigodna dodjela nagrada  i priznanja za najuspješnije takmičere Ju Jitsy
kluba "Vukovi" opština Jezero, koji su učestvovali na Prvenstvu Republike Srpske u Brčkom, gdje su osvojili 13 medalja, od čega su 3 zlatne, 3 srebrne i 7 bronzanih.

Dodjeli nagrada i priznanja prisustvovali su učenici OŠ "Vuk Karadžić"Jezero, koji su osvojili medalje na pomenutom takmičenju uz podršku trenera Arifa Mukanovića, te podsjećamo da su nagrađeni:
1. Petar Jaguzović - 1. mjesto, zlato
2. Marina Nikolaš -  1. mjesto,  zlato
3. Ile Grabež - 1. mjesto, zlato
4. Aleksa Vasiljević- 2. mjesto, srebro
5. Filip Savić - 2. mjesto, srebro
6. Ilma Balešić - 2. mjesto, srebro
7. Jovan Dević - 3. mjesto, bronza
8. Sara Žerić - 3. mjesto, bronza
9. Arman Đukla - 3. mjesto, bronza 
10.Jovan Martić - 3. mjesto, bronza
11. Ernad Balešić - 3. mjesto, bronza
12. Pavle Kutanjac - 3. mjesto, bronza
13. Milica Pisar - 3. mjesto, bronza

Načelnica, Snežana Ružičić istakla je da su ostvareni rezultati vrijedni poštovanja jer su postignuti vlastitim trudom, radom i zalaganjem takmičara i njihovog mentora.

Zahvaljujući Vladi Srbije koja je na našu molbu odgovorila velikom donacijom za gradnju prve školske sportske sale u Jezeru, te podrškom poznatih sportista u oblasti džudoa,Nemanje i Ljubiše Majdov, naši stanovnici a posebno mladi, dobili su kvalitetnije uslove za sportsko - rekreativne aktivnosti.
Mladi dobitnici medalja i nagrada, članovi Ju Jitsy kluba "Vukovi" pokazali su veliko zadovoljstvo i sreću u vezi postignutih rezultata te neizostavne velike podrške trenera Arifa Mukanovića i načelnika opštine Jezero, Snežane Ružičić.

...