Humanitarna akcija "S ljubavlju hrabrim srcima"


28.12.2023.


Opština Jezero unazad sedam godina daje skroman doprinos humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Srpske, gospodina Milorada Dodika.

Načelnik opštine Jezero i stanovnici opštine i ovaj put svojim učešćem i pozivom na broj1411, doprinijeli su, da nas puno uradi po malo za dobrobit svih stanovnika koji su u potrebi za liječenjem matičnim ćelijama.

Broj 1411 ostaje otvoren i naredni period, i pozivima možemo osnažiti akciju.

Načelnik opštine Jezero, Snežana Ružičić, zahvalila se Predsjedniku Republike Srpske, svim privrednicima, a posebno Srbiji koja je izdvojila 1 milion eura kao i pružila kompletnu tehničku podršku za formiranje baze matičnih ćelija Republike Srpske.

"Svi mi možemo biti sutra u potencijalnoj potrebi za ovakvim vidom liječenja, uključimo se nesebično, jer zdravlje je prioritet."

Načelnik opštine Jezero Snežana Ružičić član je Upravnog odbora Fonda solidarnosti koji broji 15 članova i svjedoči velikom zalaganju direktora Fonda, Ministarstva zdravlja Republike Srpske i Predsjednika u stvaranju boljih uslova liječenju najmlađih stanovnika Republike Srpske u inostranstvu.