Ceremonija uručivanja čekova i potpisivanja ugovora sa predstavnicima neformalnih grupa mladih čiji su projekti odobreni u okviru programa ”Omladinska banka Jezero”


23.04.2021.


U okviru programa ”Omladinska banka Jezero”, koju partnerski podržavaju Opština Jezero i Fondacija Mozaik, u Skupštinskoj sali Opštinske uprave danas je održana ceremonija uručivanja čekova i potpisivanja ugovora sa predstavnicima dvije neformalne grupe mladih čiji su projekti odobreni u okviru ovog programa.

Saradnja između Fondacije Mozaik i Opštine Jezero nastavlja se i u 2021. godini u skladu sa potpisanim Memorandumom o saradnji, kojim je  definisanaa osnova saradnje na uspostavi i razvoju programa Omladinske banke koji omogućava mladima od 17 do 35 godina da prepoznaju društvene probleme u svojim zajednicama i rješavaju ih kroz društvene projekte. 

Trenutno je u toku realizacija dva projekta, "Svi u park 2" i "Čitaonica".

Načelnica opštine Jezero predložila je mladim ljudima da iskoriste ovu dodatnu priliku i da apliciraju sa svojim projektima, jer kroz ovaj program razvijaju svoj aktivizam, rade konkretne stvari u lokalnoj zajednici i imaju podršku za pokretanje poslovnih ideja.
Na sljedećem linku možete pogledati detaljne informacije o II Pozivu za mlade 2021 Omladinske banke Jezero https://www.opstinajezero.org/sr/omladinska-banka-jezero-%E2%80%93/n1321